Порошенко прибув на НСК "Олімпійський" для дебатів, а Зеленський — ні

 Порошенко прибув на НСК "Олімпійський" для дебатів, а Зеленський — ні

Петро Порошенко прибув на НСК "Олімпійський" для участі у дебатах перед другим туром президентських виборів. Його опонент, кандидат у президенти Володимир Зеленський, не з’явився на стадіоні.

Як повідомляється, чинний глава держави заявив, що чекатиме на Володимира Зеленського до 15:00. Після вступного слова у прес-центрі Порошенко почав відповідати на запитання журналістів. Модератом спілкування з журналістами є журналіст Андрій Куликов.

"Передвиборчі дебати є ключовим елементом демократії, свободи слова, реалізації права кожного українського громадянина знати правду, знати позицію кожного кандидата на посаду Президента на наступні п’ять років, які будуть визначати майбутнє нашої держави, майбутнє українського народу і майбутнє кожного українського громадянина", — сказав Петро Порошенко.

Нагадаємо, вчора в адміністрації президента офіційно анонсували візит Петра Порошенка на  НСК "Олімпійський".

Читайте такожСліпачук: поява кандидатів на дебатах — це прояв поваги і до закону, і до виборців

Зазначимо, що 11 квітня Петро Порошенко неочікувано з’явився на телеканалі "1+1" у ток-шоу "Право на владу". Як пояснив сам Порошенко, він приїхав на програму, аби запросити на дебати свого опонента Володимира Зеленського. Під час програми між кандидатами відбулась розмова у телефонному режимі. Петро Порошенко сказав, що чекатиме Володимира Зеленського на стадіоні 14 квітня, проте той категорично заявив, що дебати відбудуться саме на "Олімпійському" 19 квітня.

Читайте також: Дискусія на НСК "Олімпійський" — це політичне шоу і виборча агітація кожного з кандидатів — Євген Бистрицький

Нагадаємо, днями у штабі Петра Порошенка заявили, що чекають на кандидата у президенти Володимира Зеленського на "Олімпійському" 14 квітня о 14:14. Також Петро Порошенко заявив про готовність брати участь у дебатах у студії Суспільного. Натомість Володимир Зеленський пропонує провести дебати з Петром Порошенком 19 квітня у режимі телемосту. Керівник штабу кандидата Іван Баканов заявив, що 19 квітня під час дебатів Петро Порошенко може бути у студії Суспільного, а Володимир Зеленський на "Олімпійському". За словами Баканова, їхній кандидат не хоче приходити у студію телеканалу, бо на стадіоні "більш відкрита атмосфера".

 Фото —  president.gov.ua