"Почуй мій рев!": Adidas випустить колекцію кросівок за мотивами Гри престолів

"Почуй мій рев!": Adidas випустить колекцію кросівок за мотивами Гри престолів

В ефірі програми "Модний сезон"її ведуча Марія Сизон розповіла про найоригінальніші кросівки квітня.

Ведуча:

Марія Сизон

Ну що, модники, вже сховали на верхню полицю свої теплі черевики та дістали весняні кросівки? Досі ні? Тоді, можливо, вам терміново потрібно щось най-най-найоригінальніше! Перед вами ТОП-3 найоригінальніших пар кросівок цього квітня.

Днями мене неабияк здивував (якщо не сказати "шокував") бренд Гуччі. Навіть не знаю, що саме надихнуло Алессандро Мікеле на створення такого взуття, але сприймати його, мабуть, треба з гумором! Гуччі випустили кросівки, що мають вигляд зовсім зношених. Вони затерті, брудні та трохи пожмакані. Чи то так тільки здається…

Ну а ціна, на секундочку, 870 доларів! І це факт, який не може не шокувати.

Словом, ваші старенькі кросівки ще точно можна "реанімувати" та носити на здоров’я, радіючи з того, як багато ви заощадили!

Фото Gucci

Якщо ж любите кіно та спортивний одяг, тоді наступна новина для вас!

Вже 14 квітня Адідас порадує новою колекцією кросівок за мотивами "Гри престолів": фірмові кольори та герби всіх великих домів з цього серіалу. І, до речі, можна не тільки хизуватися таким взуттям перед друзями, а бігати й в ньому! Тож обирайте великий дім, герб, готуйте 180 доларів (саме стільки коштує новинка) і гайда на пробіжку!

Фото Adidas

Ви дбаєте про довкілля? Тоді ці кросівки – точно ваше! Наприкінці березня нідерландський  бренд Mercer Amsterdam випустив снікерси, повністю виготовлені з переробленого ананасового листя. На перший погляд – кросівки як кросівки, і ніщо в них не видає, що вони зроблені з ананасового листя і що коштують 250 доларів!

Фото Mercer Amsterdam

Веганські кросівки, взуття для фанатів "Гри престолів" та зношене від Гуччі – ось на що витрачаються модні марнотрати у квітні. Брати з них приклад чи ні – вирішувати вам!

Фото HBO