KHAYAT сьогодні презентує пісні з майбутнього альбому

KHAYAT сьогодні презентує пісні з майбутнього альбому

Співак Андрій Хайат, також відомий як KHAYATсьогодні святкує свій 22-ий день народження. В ефірі "ДеньПРО" він розповів про квартирник, який відбудеться сьогодні ввечері.

Ведучі:

Ганна Матвійчук, В’ячеслав Ільїн

Андрій Хайат розповів, що дуже радий тим змінам, які сталися у його житті останнім часом.

"Я зустрічаю ці 22 роки у якомусь новому для себе стані, у більш творчій атмосфері, а не просто як студент університету. Для мене дуже важливо, щоб свій наступний день народження я святкував у такій же творчій атмосфері, – поділився співак. – Наприклад, сьогодні у мене квартирник, я буду спілкуватися зі своїми фанами. Хочу більше часу приділити саме цьому спілкуванню".

На квартирнику не буде "спеціальних гостей". Андрій Хайат пояснив, що, оскільки це його день народження, він хочу зробити його дуже особистим та інтимним.

"Стосовно пісень – я буду співати те, що глядачі вже полюбили, те, що вони вже чули від мене: це кавери з "Голосу країни" і мої пісні "Девочка" та "Ever". Також буде декілька нових пісень, які увійдуть до мого альбому", – розповів музикант.

Читайте також: KHAYAT: "Пісня "Ever" – про те, що в кохання немає строку придатності"

Також співак розказав, що його майбутній альбом, презентація якого має відбутися у травні, вже готовий на 80%. Зараз триває технічна робота: формування трек-листа та робота над фінальним звучанням.

Квартирник Андрія Хайата відбудеться сьогодні у KHORYV.bar у Києві. Початок о 19:30.

Нагадаємо, співачка Марія Бурмака готує концерт з Симфонічним оркестром Українського радіо.