Відмова топ-кандидатів від дебатів на Суспільному має бути "знаком" для виборців — експерт

Відмова топ-кандидатів від дебатів на Суспільному має бути "знаком" для виборців — експерт

Відмова лідерів президентської гонки від дебатів в рамках ток-шоу "Зворотний відлік" має бути "знаком" для виборців і свідчить про те, що кандидатам є, що приховувати. Таку думку в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні.Ввечері" висловив політичний експерт Микола Виговський.
 
"Сьогодні насправді дуже показовий вечір. Мали прийти одні з найвідоміших кандидатів, це чинний президент Петро Порошенко, Юлія Тимошенко та Володимир Зеленський. Всі троє відмовилися (у штабі Зеленского не підтвердили участь кандидата у дебатах, на офіційній сторінці Порошенка в Facebook повідомили про участь в ефірі телеканалів ICTV о 19:20 та "Україна" о 21:00, Юлія Тимошенко прийшла до студії, проте через відсутність інших кандидатів відмовилася продовжувати участь в ток-шоу - ред.) і це власне знак для нас як для виборців, що очевидно є що приховувати, що краще вони підуть сьогодні ввечері востаннє перед днем тиші на ті канали, на яких їх раді бачити. Їх і на Суспільному раді бачити, але точно для них не будуть створюватися тепличні умови", — вважає Микола Виговський.
 
У фінальному ефірі ток-шоу "Зворотний відлік" сьогодні на Суспільному повинні були взяти участь троє кандидатів у президенти: Володимир Зеленський, Петро Порошенко і Юлія Тимошенко. З трьох кандидатів до студії прийшла лише лідерка "Батьківщини". 
 
Втім, за кілька хвилин після початку ефіру Юлія Тимошенко заявила, що відмовляється від участі в шоу, оскільки прийшла говорити з конкурентами по виборчому списку. 
 
"Я зараз беру перед вами зобов'язання, що я на той день, коли ви мене запросите, я прийду на зустріч між першим і другим туром",  зазначила Тимошенко.
 
Оскільки в студії зібралися експерти та журналісти, ток-шоу "Зворотний відлік" продовжилося вже без кандидатів.
 
Слухати повну версію.