Куди сходити: у львівському театрі відбудеться прем’єра сатиричної комедії "Гойдалка для трьох"

Куди сходити: у львівському театрі відбудеться прем’єра сатиричної комедії "Гойдалка для трьох"

Прем’єра вистави – це завжди свято для справжніх театралів, а якщо до акторів залучають ще відомих співаків, то кількість глядачів збільшується в рази. Про те, чим дивуватиме вистава "Гойдалка на трьох",в ефірі програми "ART-Панорама" розповів один з учасників вистави – Андрій Сніцарчук.

Ведуча:

Наталія Тищенко

Прем’єра вистави "Гойдалка для трьох" відбудеться у львівському Першому українському театрі для дітей та юнацтва 30 та 31 березня. На сцені актори розкажуть дивовижну історію про існування на межі життя і смерті.

"Це досить відома в Європі п’єса Луїджі Лунарі, написана в кінці ХХ сторіччя. Тут піднімаються дуже цікаві теми – життя, смерті, і усе це у такому комедійному ключі, – розповів актор Андрій Сніцарчук. – Нам дуже імпонують такі ролі, тому що актори, відібрані на ролі, мають дуже різні погляди і здорове почуття гумору стосовно такого явища, як смерть".

Цікаво, що до акторської команди вистави "Гойдалка для трьох" запросили одного із учасників вокальної формації "Піккардійська терція", Славка Нудика. Це буде його дебют як актора на великій театральній сцені.

"Славко Нудик не буде співати, але – я відкрию вам секрет – він буде роздягатися!" – анонсував Андрій Сніцарчук.

30 та 31 березня о 18:00 актори вистави "Гойдалка для трьох" на сцені Першого театру для дітей та юнацтва  у Львові запрошують глядачів на прем’єру.

Нагадаємо, на сцені Молодого театру 30 березня відбудеться постановка "опери без музики" Insensoвідомого грецького драматурга Димітриса Димітріадиса.