У Сумах на фестивалі "Чехов-фест" показали виставу за участі Лариси Кадочнікової

У Сумах на фестивалі "Чехов-фест" показали виставу за участі Лариси Кадочнікової

У Сумах на фестивалі "Чехов-фест" показали виставу Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки "Актрисі завжди 18" за п’єсою канадського драматурга Джона Марелла. Про це розповіли ефірі Радіо Культура в програмі "Культура.Live. Авансцена".
 
Ведучий:
 
Сергій Труфанов
 
Роль французької актриси Сари Бернар у виставі зіграла народна артистка України, лауреатка державної премії ім. Т. Шевченка Лариса Кадочнікова.
 
"Я приходжу на виставу заздалегідь. Готуюся, бо це колосальне навантаження. В моєму житті було стільки всього – я пройшла вогонь, воду, мідні труби, пекло… Все було. І коли я виходжу на сцену, все це згадую – мені є що сказати людям. Не поскаржитися, а розповісти, як я вийшла з усіх труднощів свого життя. І вийшла абсолютно з гідністю. І буду гідно існувати, скільки буде Богу завгодно", – поділилася актриса.
 
Режисер-постановник Давид Бабаєв зізнався, що Лариса Кадочнікова сама попросила його поставити цю виставу.
 
"Все робилося заради моєї чудової подруги, з якою уже 47 років у нас дуже теплі, дружні, творчі, людські стосунки", – зауважив він.
 
Партнер Лариси Кадочнікої у виставі Юрій Кухаренко поділився, що отримує велике задоволення від роботи з актрисою.
 
"Це велика радість, бо дуже талановита людина, чудова жінка, дуже проста, дуже красива. Це велике щастя працювати з такою людиною", – сказав він.
 
У Сумах триває сьомий театральний фестиваль Чехов-фест.
 
Послухати ефір повністю можна за посиланням.

 

Фото - facebook.com/rusdram