Прозоров був звільнений з СБУ за невідповідність і пиятику — прес-служба

Прозоров був звільнений з СБУ за невідповідність і пиятику — прес-служба

Василь Прозоров, який на прес-конференції в Москві назвався колишнім співробітником Служби безпеки України, був звільнений з посади старшого консультанта-експерта одного з відділів штабу АТЦ СБУ через службову невідповідність. Про це повідомила прес-служба СБ України на сторінці відомства у Facebook. Зазначається, що причиною звільнення стало систематичне вживання алкоголю на робочому місці та дискредитація звання офіцера.

Прозоров розповів російським медіа, що з квітня 2014 року сприяв спецслужбам Росії "абсолютно добровільно, за ідеологічними мотивами". При цьому,  сприяв спецслужбам РФ в отриманні інформації про діяльність українських силовиків, зокрема в районі проведення АТО.

Для підтвердження своєї роботи на СБУ Прозоров представив грамоту, видану йому за "високий професіоналізм і відданість справі зміцнення державної безпеки України".

Також він заявив, що вбивство ватажків терористичних організацій "ДНР/ЛНР" Мотороли і Гіві — це результат спецоперацій, проведених СБУ, а Маріуполі функціонують "таємні тюрми".