Володар стихій Ригованов – "ПоліТроль" аналізує програми кандидатів у президенти

Володар стихій Ригованов – "ПоліТроль" аналізує програми кандидатів у президенти

Радіо Промінь і Школа політичної аналітики Могилянки презентують радіосеріал "ПоліТроль". Молодіжну складову програм кандидатів у президенти аналізують через призму гумору та легкої сатири двоє політичних тролів.

Серія 33

"Володар стихій Ригованов"

ПоліТроль Антон Суслов:

– Прийшов час шматочком вугілля окреслити біографію наступного кандидата – Руслана Олександровича Ригованова.

Руслан Ригованов народився в 1974 році у шахтарському місті Горлівка.

Як і годиться справжньому горлівчанину, закінчив Горлівський автомобільно-дорожній інститут Донецького Національного Технічного Університету за спеціальністю "економіка". Вже згодом, отримавши професійний досвід, навчався у Московському технологічному університеті за програмою "Менеджер бізнес-адміністрування". Як переконує сам кандидат, Москву обрав тільки тому що там дешевше. Оце ощадливий! Щоб бюджет так беріг!

Працював виконавчим та фінансовим директором у двох підприємствах – начальник від Бога! У 2002 році був арбітражним керуючим Донецького Господарського суду – заживемо справедливо!

З 2014 року Ригованов на громадських засадах працював помічником народної депутатки з фракції "Самопоміч" Наталії Веселової. Проте у 2017 році та звільнила Ригованова, з її слів, за його участь у політичних шоу на російських телеканалах. Але пан Руслан це заперечує. Ну звісно, їздив би я на російські шоу – теж заперечував би.

З липня 2017 року Руслан Олександрович — радник міського голови міста Покровськ Донецької області на громадських засадах. З 20 серпня минулого року — заступник голови Громадської ради при Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій. Все на громадських засадах – свята людина!

Зараз пан Руслан – виконуючий обов'язки начальника державного підприємства "Севастопольський морський рибний порт". Не лякайтесь – зараз воно розташовано у Києві.

Як горлівчанин, який працює на Севастопольський порт, має квартиру та офіс у Горлівці, володіє корпоративними правами на торговий дім "Український фарфор", ТОВ Донбасземлересурс, консультаційно-практичну платформу "Центр розвитку та підтримки агросектору" та "Центр розвитку рибних господарств та відновлення біоресурсів". От просто володар стихій – і земля, і море.

Режисер політичних студій Станіслав Шулімов:

– Не зраджуючи традицій, ми охрестимо пана Руслана новим для нього і всієї України іменем і назвемо його Руслан Гоббс Ригованов, на честь Томаса Гоббса. Бо Томас Гоббс писав про суспільний договір, і пан Ригованов у своїй програмі теж про це пише. Він пише, про "підписання реального Суспільного договору, в якому будуть установлені правила Співіснування, Співкерування, Співрозвитку". Це дуже важливо, передовсім для молоді. Тільки не зрозуміло, як це. Роздати всім по аркушу і підписати з усім населенням?

Мабуть, це можна зробити одночасно з переписом населення, яке пропонує Олександр Мороз.

Пан Ригованов пише, що очікуваним результатом стане "еволюційний розвиток суспільства; залучення громадян до безпосереднього керування власним майбутнім". Існують різні курси про керування різними сферами свого життя, а кандидат пропонує нам керування майбутнім. Це коуч з керування майбутнім.

Мені здається, що програма пана Ригованова написана у форматі якоїсь грантової заявки, бо тут фігурують "очікуваний результат", "індикатори досягнення успіху" і все тому подібне.

Також кандидат пише, що необхідне створення і впровадження стратегії переходу керування країною з представницької моделі на компетентнісну. Очікуваним результатом стане створення соціальних ліфтів та можливостей для самореалізації – напевно, мова про обдаровану молодь? – підвищення якості управлінських рішень та створення кадрового резерву.

Пан Ригованов пише, що ця програма розрахована на 5 років, і її базовими пріоритетами є Україноцентричність, Пріоритет Справедливості в Праві і Пріоритет Особистості і її самореалізації.

Що важливо, пан Руслан пропонує розробити Стратегію відтворення України. Я не знаю, що значить "відтворення України". Може, він хоче ще якусь маленьку Україну зробити? От є дослідження стовбурових клітин людини, а це буде дослідження стовбурових клітин України.

У попередніх серіях:

Серія 1. Геннадій Балашов та філософський камінь

Серія 2. Роман "Трансформер" Безсмертний

Серія 3. "І мертвим, і живим…" Ольги Богомолець

Серія 4. Інна Богословська та Срібна Україна

Серія 5. Віктор Бондар потребує відродження

Серія 6. У червоному кутку рингу Юрій Бойко

Серія 7. Влада народу і Олександра Ващенка

Серія 8. Толерантний Вілкул і ген гірника

Серія 9. Господар Габер з крилами

Серія 11. Чесний Гриценко і енергія сонця

Серія 12. Олександр Данилюк і 15 пенсіонерів

Серія 13. Піца, блокчейн, Дерев’янко

Серія 14. Добродомов ламає систему

Серія 15. Мир, порядок, Журавльов

Серія 16. Зеленський vs. Голобородько

Серія 17. Каплін на броньовичку

Серія 18. Міжгалактичний гетьман Кармазін

Серія 19. Вище неба з Іллею Кивою

Серія 20. "Фантазёр" Аркадій Корнацький

Серія 21. Патріотичні тести Кошулинського

Серія 22. Термінатор Кривенко

Серія 23. Правовий Купрій

Серія 24. Юлія Литвиненко та її діти

Серія 25. Олег Ляшко і снайпери НАБУ

Серія 26. "Попытка номер пять" Олександра Мороза

Серія 27. Джедай Наливайченко

Серія 28. Роман Насіров та всесильний плед

Серія 29. Андрій Цицерон Новак

Серія 30. Технар Носенко в політиці

Серія 31. Православний комуніст Петров

Серія 32. Петро-Томос Порошенко

 

Радіосеріал "Політроль" проаналізує передвиборчі програми усіх кандидатів у президенти України. Слухайте в ефірі Радіо Промінь по буднях о 9:40.

Фото Facebook.com