Рада продовжує розгляд мовного закону: поправки від опозиції також враховують

Рада продовжує розгляд мовного закону: поправки від опозиції також враховують

Верховна Рада продовжує розгляд проекту Закону "Про забезпечення функціонування української мови як державної" (№ 5670-д).

Голова Верховної Ради на початку засідання повідомив: "Згідно з аналізом вчорашнього дня, я можу зробити висновок, що деякими народними депутатами свідомо затягується розгляд даного закону".

Перед оголошенням про продовження розгляду законопроекту, головуючий запросив на трибуну голову Комітету з питань культури і духовності Миколу Княжицького, який закликав не затягувати розгляд законопроекту і висловив впевненість, що, незважаючи на всі перешкоди, цей закон буде схвалено.

Народні депутати продовжили розгляд поправок до законопроекту із розгляду поправки №657. У залі зареєстровано 338 народних депутатів.

Перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко наголосила, що багато слушних поправок від представників опозиційних сил також враховано.

Нагадаємо, розгляд проекту Закону "Про забезпечення функціонування української мови як державної" (№ 5670-д), розгляд якого у другому читанні було розпочато 28 лютого. Під час підготовки законопроекту до другого читання надійшло 2082 поправки.

Фото: euromaidanpress.com