Екс-президента Криму Мєшкова заарештували за неповагу до окупаційної поліції — ЗМІ

Екс-президента Криму Мєшкова заарештували за неповагу до окупаційної поліції — ЗМІ

Екс-президента Криму Юрія Мєшкова арештовано окупаційною владою Криму на дві доби передає "Крим.Реалії".
 
За даними видання, його затримали 18 березня за анонімною заявою про начебто наркотичне сп'яніння, згодом, за словами самого Мєшкова, медики слідів вживання наркотиків у нього не виявили. 
 
Зрештою, підконтрольний Кремлю Центральний районний суд Сімферополя заарештував його на дві доби. Такий термін арешту екс-президенту дали за неповагу до поліцейського стверджує джерело видання.
 
Наприкінці лютого екс-президент Криму Юрій Мєшков критично висловився щодо нинішньої влади півострова, звинувативши її «зраді» Росії під час анексії півострова.
 
Нагадаємо, у 2014 році Росія анексувала український Кримський півострів. 16 березня 2014 року на території Автономної Республіки Крим та в Севастополі окупаційна влада провела псевдореферендум про статус півострова, на якому більшість мешканців Криму начебто підтримали приєднання півострова до Російської Федерації. Міжнародна спільнота не визнає цього приєднання, лише кілька країн, серед яких Куба, Нікарагуа, Венесуела, Північна Корея, визнали півострів частиною Росії. В Україні Крим вважається тимчасово окупованою Росією територією.
 
Фото: Крим.Реалії