Чи укладуть новий контракт з Коболєвим буде відомо в останню хвилину — Прудка

Чи укладуть новий контракт з Коболєвим буде відомо в останню хвилину — Прудка

Щодо того, чи 20 березня буде укладено новий контракт з Андрієм Коболєвим, то це буде відомо в останню хвилину, переконана економічний оглядач інтернет-видання "Главком" Наталя Прудка. Про це вона повідомила в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Вдень".

Ведучий:

Роман Коляда

"Щодо того, чи буде укладено новий контракт з Коболєвим, я вважаю, що це буде відомо в останню хвилину", — зазначила Наталя Прудка.

Економічний оглядач зауважила, що у цьому питанні відіграють роль не лише обсяги винагород, а й зірвання важливих для країни програм.

"Але тут не лише винагороди та їх захмарні обсяги грають роль, а й те, що Коболєвим зірвані найважливіші програми для країни, зокрема не сталося видобування газу. Наглядова рада має нести за це відповідальність. Крім того, з бюджету були виведені мільйони за допомогою схем", — сказала вона.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України не продовжив контракт з Андрієм Коболєвим й оголосив конкурс на посаду голови правління НАК "Нафтогаз України".

Як повідомлялось, Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" ухвалила рішення рекомендувати Кабміну повторно призначити Андрія Коболєва головою правління компанії до 2020 року. 

Прослухати повну версію.

На фото — Андрій Коболєв, facebook.com