"З часів незалежності таких програшів ще не було" – спортивний коментатор про матч Динамо–Челсі

"З часів незалежності таких програшів ще не було" – спортивний коментатор про матч Динамо–Челсі

На стадіоні "Олімпійський" у Києві вчора відбувся повторний матч 1/8 Ліги Європи Динамо–Челсі. В ефірі "РанокПРО" підсумки матчу підбив спортивний коментатор Вадим Власенко.

Ведучий:

Вадим Власенко

Динамо учора в повторному матчі 1/8 Ліги Європи програло Челсі 0:5. Це антирекорд українських клубів: з часів незалежності у домашніх матчах ніхто не програвав з різницею в 5 м’ячів.

Олександр Хацкевич після матчу на прес-конференції отримав запитання з приводу відставки, він сказав: "Вибачте, ми тут зараз говорити про це не будемо".

З огляду на те, що вже березень, особисто я прихильник того, щоб дати тренерові допрацювати до кінця сезону. Бо ще є Чемпіонат України…

Насправді, новий тренер – це завжди моральне піднесення, тому що кожний хоче місце в складі, і він викладається на повну. Але він нічого не встигне змінити в ігровому контексті.

Хоча бували різні випадки в футболі, Сульшер прийшов до Манчестер Юнайтед посеред сезону, видала серію перемог і піднялася в топ-4. Зараз вже, правда, 5-а, але все одно може повернутися. Команда пройшла до чвертьфіналу Ліги Чемпіонів.

Моя точка зору – він просто, по-перше, дав грати на улюблених позиціях. На прикладі одного футболіста: якщо він був руйнівником за Мауріньо, тобто не бив по воротах так, як він хотів, то зараз йому тренер дозволяє грати вище за позицією, він вже показує атакуючий футбол, почав забивати. І це кожної людини стосується. Він дав моральне піднесення і можливість показувати свої найсильніші сторони.

Нагадаємо, за підсумками матчів 1/8 Ліги Європи визначилися усі чвертьфіналісти.

Фото 90min.com