Інна Богословська та Срібна Україна – "ПоліТроль" аналізує програми кандидатів у президенти

Інна Богословська та Срібна Україна – "ПоліТроль" аналізує програми кандидатів у президенти

Радіо Промінь і Школа політичної аналітики Могилянки презентують радіосеріал "ПоліТроль". Молодіжну складову програм кандидатів у президенти аналізують через призму гумору та легкої сатири двоє політичних тролів.

Серія 4

"Інна Богословська та Срібна Україна"

Режисер політичних студій Станіслав Шулімов:

– Про активістку з гнучкою позицією та скошеним поглядом на Схід, вічну радість політичних шоу та вогонь, що тіло рве, поговоримо тут і зараз. Роль кандидата – за Богословською Інною Германівною.

Богословська яких лише партій не пробувала і не приміряла. Була депутаткою від "Партії регіонів". У листопаді 2013 року заявила про вихід з партії. Одне відомо точно: чуйка в неї непогана. Вона б, може, і повернулася, до лав партії, як у 2009 році. Проте повертатися вже було нікуди.

Відома Богословська своєю проросійською діяльністю. Скажімо, голосувала за ратифікацію угоди Януковича-Медвєдєва, тобто за продовження перебування Чорноморського флоту Росії на території України. Або за закон України "Про засади державної мовної політики", тобто закон Колесніченка-Ківалова, у якому посилювався статус російської мови. При цьому того дня Богословська була відсутня у сесійній залі.

У публічному просторі запам’яталася великою нелюбов’ю до Юлії Тимошенко та до Леоніда Кравчука.

Незрозуміла позиція Богословської стосовно Криму, бо згадується, що одного разу вона пропонувала встановити в Криму російсько-український кондомініум, тобто спільне управління. Чи не попахує це сепаратизмом?

Відомі також і білборди в Криму: "Дадим Севастополю статус российско-украинской автономии!"

В декларації зазначила багато ювелірки, одягу і творів мистецтва. За 2017 рік заробила 42 тис гривень. Печально. Підприємство зараз, видно, у поганому стані.

А ні, депутатка має ще 18 тис доларів, 90 тис євро і понад 2 млн гривень готівкою. Небагато витрачаючи, пару тижнів протягнути можна.

ПоліТроль Антон Суслов:

– Можу однозначно сказати, що коли читаєш програму пані Інни, згадуєш нетлінні слова класика "О панно Інно, панно Інно…" Що ж ви тут хотіли сказати для пересічного виборця?

Програма пані Інни неофіційно може називатися "Срібна Україна", вже традиційно для всіх кандидатів. Тому що вона пропонує розвиток "срібної економіки", тобто ринків праці, товарів і послуг для людей віку 45+.

Я, звісно, впевнений, що молодість – це стан душі, тому 45 і більше – це теж, в принципі, молодь. Але для більш молодої молоді пані Інна пропонує– невідомо, яким чином, але пропонує – забезпечити стовідсоткове покриття 5G зв’язку. Це ж класна ідея. Просто питання, до чого тут президент? Але це вже питання до юристів.

Також пані Інна пропонує зробити безвідсоткові кредити на освіту. Загалом це нормальна світова практика, тому тут просто респект.

Окрім цього, вона – видно, теж з орієнтацією на молодь – хоче зробити електронне врядування. Я не знаю, чи пані Інна, як поважна депутатка, знає, що ця система, в принципі, уже почала запроваджуватися, і такі послуги, як реєстрація ФОПу чи отримання довідки про доходи, вже можна здійснити за допомогою комп’ютера.

Мій колега Станіслав уже зазначив, що у пані Інни була певна "скошена" позиція щодо Криму. Але зараз у своїй програмі вона, очевидно, пережила таку "екзистенційну трансформацію" своїх поглядів, і тепер вона пише, що повернення Криму є необхідним і можливим через побудову нової системи безпеки і контролю у Чорноморському регіоні.

Як і в багатьох інших кандидатів, засмучує, що кандидат в президенти не бачить молодь основною групою, яка буде за нього голосувати.

У попередніх серіях:

Серія 1. Геннадій Балашов та філософський камінь.

Серія 2. Роман "Трансформер" Безсмертний.

Серія 3. "І мертвим, і живим, і ненародженим…" Ольги Богомолець

 

Радіосеріал "Політроль" проаналізує передвиборчі програми усіх 44-ох кандидатів у президенти України. Слухайте в ефірі Радіо Промінь по буднях о 9:40.

Фото Facebook.com

Останні новини
Військове кладовище почнуть будувати у середині червня – в.о. Міністра у справах ветеранів
Військове кладовище почнуть будувати у середині червня – в.о. Міністра у справах ветеранів
"Єдині вікна" у ЦНАПах, єКабінет, реабілітація та інструменти для розвитку – Порхун про нову ветеранську політику
"Єдині вікна" у ЦНАПах, єКабінет, реабілітація та інструменти для розвитку – Порхун про нову ветеранську політику
"Це не телешоу, не боротьба за популярність... Це реальні люди з реальними історіями", – Мстислав Чернов
"Це не телешоу, не боротьба за популярність... Це реальні люди з реальними історіями", – Мстислав Чернов
Катерина Радченко: Мета нашого проєкту — порушити глобальну тишу
Катерина Радченко: Мета нашого проєкту — порушити глобальну тишу
У межах Чорного моря має активніше діяти НАТО — Риженко
У межах Чорного моря має активніше діяти НАТО — Риженко
Новини по темі
Збиття російських ракет в українському небі для правомірного захисту не є нападом на РФ ― Гопко
Окупанти втрачають 50-70% техніки ― комбат Федоренко про битву за Часів Яр
Санкції ЄС проти Фрідмана та Авена залишилися ― юристка
На Близькому Сході ненависть довга, але війни короткі — Семенюк про конфлікт Ірану та Ізраїлю
Після знищення "Москви" Україна повернула контроль над цивільним судноплавством — Плетенчук