Чубчик, низький хвіст і мінімум косметики: модні тренди весни-2019

Чубчик, низький хвіст і мінімум косметики: модні тренди весни-2019

Про тренди моди, що пануватимуть на вулицях  вже цієї весни, в ефірі програми "Модний сезон" розповіла її ведуча Марія Сизон.

Ведуча:

Марія Сизон

Весна вже близько, і ми маємо зустріти її при повному параді.

До приходу весни ще точно встигнете поекспериментувати зі своєю зачіскою. Втім, якщо ви проти кардинальних змін – просто зробіть чубчик!

Фото nylon.com

На щастя, сучасні салони краси допоможуть спершу приміряти його "віртуально", за допомогою спеціальної комп’ютерної програми або ж запропонують накладний, щоби переконатися, що вам дійсно личить. До речі, наймоднішим в цьому сезоні б’юті експерти називають "чубчик-шторку", як у Хейлі Болдуін.

Фото byrdie.com

Якщо збираєтеся  чепуритися самостійно, тоді не полінуйтеся зробити найстильнішу зачіску весни – звичайнісінький хвіст! (Ну як "звичайний", в стилі Нью-Йоркського тижня моди).

Фото byrdie.com

Цьогоріч в тренді низький хвіст. Волосся знаходиться у стані спокою, не заважає вам і не травмується численними засобами для укладки. Залишилося тільки обрати цікаві аксесуари.

Фото pinterest.com

І останній, але найздоровіший тренд – натуральна сяюча шкіра! Ідея мейк-апу 2019 року – не маскувати недоліки, а просто не мати їх! Однією з перших не посоромилася вийти в люди майже без косметики Меган Маркл. Приєднаємося до неї? Для цього вже у березні витрачаємо заощадження не на декоративну, а на доглядову косметику.

Фото byrdie.com

Натуральна шкіра й мінімум косметики, трендова зачіска прямісінько зі світових подіумів – низький хвіст та чубчик-шторка для любительок б’юті експериментів – все, що потрібно, аби освіжити образ на початку весни.

Фото runnersworld.com

Нагадаємо, раніше Інститут кольору Pantone визначив модні кольори найближчих сезонів.