Аварія під Лубнами: 5 пасажирів загинуло, водій — у травматології

Аварія під Лубнами: 5 пасажирів загинуло, водій — у травматології

Увечері 19 лютого під Лубнами в Полтавській області мікроавтобус вдарився у колесовідбійник та з'їхав у кювет, в результаті аварії 5 пасажирів загинуло, водій потрипив до лікарні.

Про це повідомляє Суспільне.

Як повідомив головний лікар Лубенської лікарні Сергій Наталенко, струс головного мозку та травми кінцівок отримав водій мікроавтобуса "Фольксваген", який потрапив в аварію, він – єдиний, хто вижив після зіткнення. П’ятеро пасажирів – померли.

Мікроавтобус із вісьмома людьми разом з водієм виїхав із польського міста Варшава. Рухався через столицю місто Київ. Там вийшли двоє пасажирів. Решта — п’ятеро їхали до Запоріжжя. Аварія сталася о пів на шосту вечора 19 лютого на трасі Київ-Харків неподалік села Пишне.

За словами речника поліції Полтавщини Юрія Сулаєва, водій допустив контакт із колесовідбивачем, який розташований вздовж проїжджої частини. Після чого, його викинуло і автобус перекинувся.

"Із шести людей, що були у мікроавтобусі, троє загинули на місці. Решту доставили до Лубенської міської лікарні. Двоє травмованих померли того вечора у реанімації. Живий залишився 30-ти річний водій автобусу", — додав Сулаєв.

Наразі правоохоронці розшукують родичів загиблих. Розпочали кримінальне провадження за статтею "Порушення правил дорожнього руху, через яке загинуло більше двох людей", яка передбачає позбавлення волі від 5 до 10 років.

Фото прес-служби поліції Полтавщини