У Києві сьогодні відбудеться творчий вечір поета Майдану Василя Ковтуна

У Києві сьогодні відбудеться творчий вечір поета Майдану Василя Ковтуна

У Києві сьогодні відбудеться творчий вечір поета Василя Ковтуна з презентацією збірки патріотичної поезії "Дорогою через Майдан" та збірки ліричної поезії "Як пахне тобою кава". Юлія Холодна, організаторка акції "Пелюсткова хода", в ефірі "ДеньПРО" розповіла, чому присвячені ця подія.

Ведучі:

Ганна Матвійчук, В’ячеслав Ільїн

Юлія Холодна розповіла, що презентація поезій Василя Ковтуна присвячена дням пам’яті героїв Майдану і покликана вшанувати героїв Небесної сотні.

"Василь Ковтун запрошує матерів героїв Небесної сотні, матерів загиблих солдат. Тобто це буде такий вечір єднання душ, коли ми будемо згадувати імена загиблих", – поділилась активістка.

Вона розповіла, що теж буде читати вірші Василя Ковтуна на його творчому вечорі.

"Це презентація поезії людини, яка була на Майдані. Це справжній майданівець і волонтер. Він доручив читати свої поезії волонтерам та людям, які, кожен на своєму місці, намагається підтримати дух України", – пояснила Юлія Холодна.

Презентація розпочнеться о 17:00 в актовій залі Дарницької РДА. У презентації візьмуть участь народні артисти України Анатолій Матвійчук, Фемій Мустафаєв, Олександр Василено, бандурист Василь Лютий,  заслужені діячі мистецтв Анжела Ярмолюк та Володимир Гонський та інші.

Нагадаємо, у Києві цими днями проходить "Пелюсткова хода" у знак пам’яті про подвиг Небесної сотні.