Наглядова рада НСТУ відтермінувала розірвання контракту з Зурабом Аласанією

Наглядова рада НСТУ відтермінувала розірвання контракту з Зурабом Аласанією

Голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії України (НСТУ) Зураб Аласанія виконуватиме свої обов’язки до закінчення президентських виборів.

Як повідомляє видання "Детектор.медіа", згідно з рішенням наглядової ради від 12 лютого, контракт із Зурабом Аласанією буде припинено 6 травня 2019 року.

За даними видання, загалом було 3 пропозиції: скасувати рішення НР від 31 січня 2019 року від Євгена Глібовицького, припинити дію контракту після закінчення президентських виборів 6 травня від Тетяни Лебедєвої та припинити дію контракту після парламентських виборів 1 листопада.

Нагадаємо, 31 січня Наглядова рада Національної суспільної телерадіокомпанії України схвалила рішення про дострокове припинення контракту з головою правління Суспільного мовлення Зурабом Аласанією. Згідно з цим рішенням, Зураб Аласанія мав би піти з посади очільника Суспільного через 2 тижні, тобто 19 лютого.

Читайте також – Відсторонення Аласанії: Світлана Остапа розповіла, як можуть розвиватися події

З 2014 року Аласанія був гендиректором на той час Національної телерадіокомпанії. У 2016 році звільнився, пояснивши таке рішення недофінансуванням мовника. Після створення Суспільного у квітні 2017 року Аласанія очолив правління компанії. Наглядова рада НСТУ обрала головою правління його строком на 4 роки, до 2021 року.

 

Зураб Аласанія, фото — facebook.com