До кінця дня у Бердянську планують відновити водопостачання

До кінця дня у Бердянську планують відновити водопостачання

До кінця дня у Бердянську планують відновити водопостачання, яке було відключено у 5 районах міста через аварію на магістральному каналізаційному колекторі.

Про це Суспільному розказав заступник міського голови Бердянська Григорій Горячев.

"Виконали роботи по монтажу обводної труби — понад 40 метрів. Через необхідність робити переходи, що забезпечують заїзди у двори і до спортивної школи, ці роботи додаткові і трошки по строкам подовжать наші дії. Сьогодні бригади вже зварюють труби, і на кінець дня плануємо провести пуск води для населення", — сказав Горячев.

Речниця Бердянської міської ради Ірина Єгорова додала, що нині у Бердянську відбувається засідання комісії з надзвичайних ситуацій, на якій обговорюють план дій із ліквідації аварії на колекторі.

Нагадаємо, з 3 лютого у Бердянську 5 районів було відключено від водопостачання через аварію на магістральному каналізаційному колекторі. За попередніми розрахунками на капітальний ремонт на всій ділянці колектору необхідно понад двадцять мільйонів гривень.

Перша аварія на бердянському колекторі сталася 27 січня. У результаті став неможливий рух стоків з більшої частини Бердянська. Аби запобігти витіканню нечистот з каналізації, терміново були зупинені насосні станції. Воду почали подавати через 5 днів.

Фото: http://www.pro.berdyansk.biz/