Гурт Go-A сьогодні виступить у Києві, а навесні випустить EP – бітмейкер гурту

Гурт Go-A сьогодні виступить у Києві, а навесні випустить EP – бітмейкер гурту

У київському пабі сьогодні відбудеться концерт гурту Go-A. Де пройде концерт та чого очікувати слухачам, в ефірі "ДеньПРО" розповів засновник та бітмейкер гурту Тарас Шевченко.

Ведучі:

Роман Рудський, Марія Сизон

Тарас Шевченко розповів, що концерт гурту відбудеться у порівняно молодому київському пабі.

"Концерт проходитиме в пабі VDosku. Це один з нових пабів, але досить крутих. Ми були там на минулому тижні, передивилися все. Це дуже крутий заклад", – поділився бітмейкер.

Музикант додав, що гурт вже давно не виступав у Києві, тому учасники колективу багато думали над тим, як вибудувати програму концерту.

"Я думаю, що ми зробили найкращий вибір, будуть перевірені часом хіти і трошечки, для затравки, будемо давати новий матеріал, який увійде до складу нашого нового EP, який ми випускатимемо вже навесні.Тому нам цікаво подивитися, як люди будуть реагувати на це все, як їм сподобається наш новий матеріал, бо він дещо відрізняється від того, що ми робили раніше", – пояснив Тарас Шевченко.

Гурт Go-A (Гоу-Ей) – київський гурт, що поєднує електронні танцювальні біти, українську народну музику та чарівний спів. Свій стиль музики Go-A називають "електро-фолк" – це той випадок, коли з українськими народними піснями дивним чином поєднуються звуки електронної музики, сопілки, африканських барабанів та гітари.