Бойовики з мінометів влучили у житловий будинок в Катеринівці

Бойовики з мінометів влучили у житловий будинок в Катеринівці

З боку тимчасово окупованих територій Донбасу бойовики, яких підтримує Росія, здійснили обстріл села Катеринівка з мінометів, внаслідок чого пошкоджено житловий будинок.

Про це повідомляє прес-центр   Об'єднаних сил. 

"29 січня 2019 року до заступника керівника Попаснянської військово-цивільної адміністрації звернулася жителька селища Катеринівка. Жінка повідомила, що напередодні, 26 січня, з боку тимчасово окупованої території з позицій збройних формувань Російської Федерації здійснено обстріл їхнього селища, пошкоджено її житловий будинок", — йдеться у повідомленні.

Після цього спостережна група української сторони Спільного центру з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін з’ясувала, що ввечері 26 січня бойовики здійснили обстріл Катеринівки, що у Попаснянському районі на Луганщині з мінометів калібру 120 мм.

В ході проведення фотофіксації було виявлено часткове руйнування зовнішньої стіни, фундаменту та вікон житлового будинку, завдані бойовиками влучанням міни калібром 120 мм.

На щастя, під час обстрілу окупантів ніхто з мешканців житлового будинку не постраждав.

Нагадаємо, минулої доби на Донбасі бойовики, яких підтримує Росія, вісім разів відкривали вогонь по позиціях Об'єднаних сил, жодного військовослужбовця не постраждало.

Військовий конфлікт на частині Донбасу розпочався у квітні 2014 року. Відтоді на території частини Луганської і Донецької областей проводитися антитерористична операція, а з травня 2018 року — операція Об'єднаних сил.

Фото прес-центру ООС