Співачка Tayanna не братиме участь у національному відборі на Євробачення-2019

Співачка Tayanna не братиме участь у національному відборі на Євробачення-2019

Співачка Tayanna, яка раніше стала одним із 16 півфіналістів національного відбору на Євробачення-2019, прийняла рішення знятися з конкурсу.

Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

"Бiльше я не братиму участь в Національному відборі на Євробачення. Вiрю, що так буде краще для всіх. Сподiваюсь, що ви поставитесь до цього з повагою та розумiнням. Я впевнена, що знайдуться артисти, які не потрапили до переліку учасників, але яким квиток до Ізраїлю потрібніше, ніж мені", — написала вона.

За її словами, вона має намір займатися записом нового альбому та пiдготовкою до сольного концерту.

Нагадаємо, Tayanna повинна була втретє боротися за поїздку на пісенний конкурс від України. У 2017 і 2018 роках вона виходила у фінал і обидва рази посідала друге місце, вперше програвши групі O.Torvald, а другий — співакові Melovin. Цього року співачка знову вважалася однією з головних фавориток Нацвідбору.

Читайте також — "Не думаю, що KAZKA буде нашим козирем" – експерт дав прогнози стосовно нацвідбору на Євробачення-2019

Як повідомлялося, 10 січня телеканали СТБ та UA: ПЕРШИЙ оголосили імена півфіналістів національного відбору на Євробачення-2019. З 9 лютого в прямих ефірах за право представити Україну боротимуться 16 виконавців: Braii, Freedom jazz, KAZKA, YUKO, The Hypnotunez, LAUD, TAYANNA, Brunettes Shoot Blondes, VERA KEKELIA, ЦеШо, Ivan NAVI, ANNA MARIA, BAHROMA, LETAY, КiRA MAZUR, KHAYAT.

Новини по темі — Віра Кекелія: на національному відборі на Євробачення я хочу поділитися своїм досвідом і творчістю

22 січня відбудеться традиційне жеребкування, яке визначить порядок виступів конкурсантів у півфіналах.

Нагадаємо, що прямі ефіри національного відбору-2019 пройдуть 9, 16 (півфінали) та 23 лютого (фінал) одночасно на телеканалах СТБ і UA: ПЕРШИЙ.

Фото з Фейсбук співачки Tayanna