Росія намагається вплинути на вибори в Україні ситуативно — політтехнолог

Росія намагається вплинути на вибори в Україні ситуативно — політтехнолог

Росія не має стратегічного плану щодо впливу на вибори в Україні і намагатиметься втручатися у виборчий процес ситуативно. Таку думку в ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні.Вдень" висловив політтехнолог Олександр Кочетков.
 
"Зараз ситуація така, що Росія намагається впливати ситуаційно по місцю Тобто, вона не має стратегічного плану по впливу на наші вибори, але готова реагувати по ситуації. Ми бачимо, що достатньо потужну схему грає фактичний представник Кремля в Україні пан Медведчук. Вім має політичну партію, політичну схему: Бойка — кандидата у президенти. Вони претендують на посаду президента, але навряд чи її отримають, але розкрутившись будуть претендувати, щоб очолити Верховну Раду і, відповідно, Кабінет міністрів", — зазначив політтехнолог.
 
Як повідомлялося, Центральна виборча комісія оголосила про початок виборчого процесу чергових виборів президента України з 31 грудня 2018 року. Як йдеться у календарному плані заходів з підготовки та проведення виборів президента України, офіційне висунення кандидатів дозволено до 3 лютого. Окружні виборчі комісії повинні бути створені до 18 лютого включно, дільничні — до 12 березня.
 
 
Слухати повну версію.
 
                                         На фото — Олександр Кочетков