Шестеро травмованих у ДТП під Чугуєвом лишаються у лікарнях

Шестеро травмованих у ДТП під Чугуєвом лишаються у лікарнях

Двоє жінок, яких вчора привезли до Харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги, лишаються у станціонарі лікарні.

Про це розповіла працівниця прес-служби Харківської міськради Ольга Мірошниченко. За її словами, в однієї з жінок підтвердився перелом кісток тазу, в іншої — перелом стегна.

Як повідомила представник прес-служби Харківської ОДА Тетяни Огородньої, у Чугуївській центральній лікарні нині проходять лікування четверо травмованих у ДТП. Стан двох лікарі називають стабільно важким. Вони — в реанімаційному відділенні. У чоловіка — важкі переломи 2-х стегон, у жінки — черепно-мозкова травма, перелом тазових кісток, гомілки та травма хребта. Загрози для життя жінки та чоловіка нині немає.

У цій же лікарні лишаються ще двоє травмованих. Це — жінка з переломом таза та чоловік із забиттям грудної клітини, черевної порожнини та переломом гомілки. Вони перебувають у хірургічному відділенні. Чотирьох людей з лікарні вчора виписали.

Як повідомлялося, 14 січня через аварію поблизу Чугуєва на Харківщині загинули чотири людини, дев’ять осіб зазнали травм. На дорозі біля села Коробочкине зіткнулися автомобіль Hyundai та рейсовий мікроавтобус Renault. Внаслідок зіткнення загинули троє людей із легковика — всі, хто був у машині. На місці також загинув пасажир із автобуса.

За фактом аварії у поліції відкрили кримінальне провадження за статтею "порушення правил дорожнього руху, що спричинило загибель кількох людей", яке карається позбавленням волі 10-ти років.