У Сумах зірвався ліфт, загинула дитина

У Сумах зірвався ліфт, загинула дитина

2 січня в сумській багатоповерхівці ліфт, в якому знаходився дитячий візочок з двомісячним хлопчиком раптово зірвався, намагання рідних врятувати дитину виявились безуспішними.

Про це повідомляє Нацполіція Сумщини.

"Під час проведення першочергових заходів правоохоронці з’ясували, що з дитиною знаходився дідусь. Повертаючись із прогулянки до дому він завіз дитячий візочок в ліфт. Піднявшись на 9 поверх. Вийшов першим, аби вивезти візочок. Несподівано ліфт обірвався. Врятувати дитину не вдалося", — йдеться у повідомленні.

Як зазначила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар прокуратури Сумської області Наталія Науменко, "затримано дві особи, злочинні дії чи бездіяльність яких призвели до загибелі немовляти". У коментарі Українському радіо вона розповіла, що затриманим вже готуються повідомлення про підозру — йдеться про вбивство з необережності. Обидва затримані — працівники підприємства Міськсумиліфт.

Прослухати

Як повідомлялося, у Дніпрі обірвався ліфт у дев’ятиповерховому будинку, у кабіні перебувала 17-річна дівчина, вона отримала легкі тілесні ушкодження.

Під час проведення першочергових заходів правоохоронці з’ясували, що з дитиною знаходився дідусь.  Повертаючись із прогулянки до дому він завіз дитячий візочок в ліфт.  Піднявшись на 9 поверх. Вийшов першим, аби вивезти візочок. Несподівано ліфт обірвався. Врятувати дитину не вдалося. © Сумська область: https://su.npu.gov.ua/news/Informacziya/v-sumax-za-faktom-zagibeli-ditini-v-lifti-policziya-vidkrila-kriminalne-provadzhennya/