Гурт Two kooms презентував пісню "Новий рік"

Гурт Two kooms презентував пісню "Новий рік"

Гурт Two kooms, спільний проект артиста Олександра Павліка і композитора Ярослава Микитина, випустив новий новорічний трек. Олександр Павлік розповів в ефірі "ДеньПРО", як пишуться пісні для гурту та для чого колективу знадобився живий лось.

Ведучі:

Ганна Матвійчук, В’ячеслав Ільїн

 

Гурт Two kooms – це спільний проект артиста Олександра Павліка і композитора Ярослава Микитина, що працює на перетині хіп-хоп, фанк і поп-музики.

"Ми з Ярославом Микитиним разом вже 18 років, ми офіційні куми, – розповів Олександр Павлік. – Років 15 тому ми писали спільні пісні, але це було на "дитячому" рівні. А потім якось так склалося, Ярослав почав клепати тексти більше для народу. А я почав клепати музику на ці пісні. Так і з’явився гурт Twokooms– для людей, для народу гарна, якісна українська музика".

Пісня "Новий рік", за словами Олександра Павліка, народилася хвилин за 15-20.

"Тексти пишуться рядок за рядком, і що в житті є – те й пишеться. Ми нічого не вигадуємо. Якщо Новий рік – гарний український Новий рік, то воно так і є в пісні, – поділився співак. – Єдине що ми лося приплели в другому куплеті. І то, коли ми знімали кліп, ми дійсно хотіли вставити в кліп справжнього лося, але ми його просто не знайшли".

Нагадаємо, нещодавно MELOVIN презентував нову новорічну пісню.