MELOVIN презентував новорічну пісню та анонсував вихід нового кліпу

MELOVIN презентував новорічну пісню та анонсував вихід нового кліпу

Співак MELOVIN 25 грудня презентував нову новорічну пісню "Чудова мить". В ефірі "ДеньПРО" він розкрив історію її написання, розповів про плани на 2019 рік та анонсував вихід кліпу на пісню "З тобою, зі мною, і годі".

Ведучі:

Ганна Матвійчук, В’ячеслав Ільїн

 

MELOVIN зауважив, що це його перша новорічна пісня.

"Вона про сім’ю. Написав я її за одну ніч, а потім десь тиждень ми працювали з нею на студії, робили аранжування і все інше, – поділився виконавець. – Як і завжди, я працював з Антоном Карським, це мій саундпродюсер, з яким ми працювали ще над "UndertheLadder", з якою виступав на Євробаченні. І новий альбом, який вийде навесні, також буде весь робити він".

На офіційній обкладинці пісні розміщено фотографію MELOVIN-а з батьками під новорічною ялинкою.

"Бачимося з ними нечасто, тому вирішив зробити обкладинку разом з ними, – пояснив співак. – Вони не люблять фотографуватися, тому для них це був такий маленький шок, коли я сказав: так, давайте зробимо з вами обкладинку, яка буде прикрашати мою новорічну пісню".

Співак також відмовився від участі у новорічних корпоративах, щоб зустріти Новий рік з батьками.

"В новорічну ніч працювати не буду, я відмовився. Надійшло три чи чотири пропозиції, але я дуже мало бачуся з батьками, і для мене це якась принципова позиція на даному етапі. Мені дуже важливо цю ніч провести з близькими, з рідними", – додав MELOVIN.

Також співак наголосив, що на пісню "Чудова мить" знімати кліп не будуть. Натомість очікується вихід кліпу на пісню "З тобою, зі мною, і годі".

"На новорічну – мабуть ні, тому що ми не встигнемо до Нового року це зробити. Але вже знято кліп на "З тобою, зі мною і годі", і ми презентуємо його після Нового року", – розповів виконавець.

Нагадаємо, раніше Радіо Промінь повідомляло про вихід нової пісні гурту A.R.M.I.A.