Травмовані в ДТП під Львовом госпіталізовані до лікарні — Андросюк (аудіо)

Травмовані в ДТП під Львовом госпіталізовані до лікарні — Андросюк (аудіо)

Травми різного ступеня тяжкості дістали семеро пасажирів мікроавтобуса Фольксваген, який зіткнувся з військовою вантажівкою КРАЗ поблизу Львова.

Усі травмовані були доправлені до обласної лікарні швидкої допомоги, повідомив Українському радіо завідувач відділення травматології Валерій Андросюк.

Прослухати

За словами офіцера групи зв'язків з громадськістю та ЗМІ Військової служби правопорядку у ЗСУ Сергія Губенка, аварія сталася близько половини сьомої ранку на об‘їзній дорозі Львова.

"Через складні погодні умови військова вантажівка вилетіла на смугу зустрічного руху, де зіштовхнулась із мікроавтобусом. На слизькій дорозі водій не впорався з кермуванням. В автомобілі було близько 17 тонн вантажу", — сказав офіцер.

Як повідомлялося, через снігопади в Україні знеструмлено 170 населених пунктів.

За даними Укргідрометцентру, 13 грудня продовжиться  ускладнення погодних умов в Україні, крім східних областей, Прикарпаття та Закарпаття. Сьогодні вдень на більшій частині території України невеликий сніг, температура від 4 морозу до 1 тепла, в Карпатах — 5-10 морозу, на дорогах країни місцями ожеледиця.

Фото аварії — Нацполіція