Як стати успішним — три поради від бізнес-коуча

Як стати успішним — три поради від бізнес-коуча

Соціально успішні люди займаються медитацією, ведуть щоденник і мають особистого тренера. Про це в ефірі Українського радіо в програмі “Сьогодні.Вдень” розповіла екс-президент Всеукраїнської асоціації консультантів з управління Олена Юзькова.
 
“Нещодавно я натрапила на дослідження, яке досліджувало успішних з соціальної точки зору людей різних сфер: спортсмени, науковці, люди мистецтва, бізнесмени, різні. В них були різні шляхи, різний досвід, але було три практики, загальні для них усіх. Всі з них практикували медитацію  це внутрішня робота з собою, вміння зробити паузу і зрозуміти що відбувається. Це 20 хв на день і ти зможеш відновити свій ресурс. Друга — всі ці люди вели щоденник. Тобто вони фіксували свої цілі, свої мрії, свої мети тому що якщо ти щось подумав, воно десь промайнуло і не залишається. Але письмова штука володіє якоюсь такою силою, що коли ти фіксуєш, то в тебе більше шансів на те, що воно відбудеться. І третя штука — всі вони мають коуча, наставника або, давайте назвемо так: людину, яка добре до тебе ставиться і може тобі дати нормальний зворотній зв'язок. Як ми себе бачимо і як нас бачать інші люди — це буде трохи по-різному”, — зазначила Олена Юзькова.
 
 
Зазначимо, раніше в ефірі Українського радіо Спеціаліст експертно-аналітичного центру Міжнародного кадрового порталу Headhunter Україна Катерина Криворученко повідомляла, що  українські роботодавці розуміють загрозу відтоку кадрів з України.
 
Слухати повну версію.