Виїзне засідання ТСК у справі Гандзюк проводять, щоб опитати місцевих посадовців — юрист

Виїзне засідання ТСК у справі Гандзюк проводять, щоб опитати місцевих посадовців — юрист

Виїзне засідання тимчасової слідчої комісії щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів потрібно для того, щоб опитати всіх, пов'язаних з розслідуванням на місцях. Про це в ефірі Українського радіо в програмі “Сьогодні.Ввечері” повідомив юрист, голова ГО ” Правозахисна ініціатива” Богдан Чумак.
 
“Враховуючи те, що сам напад відбувся в Херсоні, а також те, що в Херсоні були напади на інших активістів, зокрема на головного редактора незалежного видання “МОСТ” Сергія Нікітенка, очевидно, що був сенс провести виїзне засідання ТСК для того, щоб опитати місцевих правоохоронців, а також представників облдержадміністрації, міської ради та представників місцевих правоохоронних органів”, — зазначив Богдан Чумак. 
 
Зазначимо, сьогодні о 17:00  в Херсоні розпочалося виїзне засідання тимчасової слідчої комісії щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших активістів. 

Нагадаємо, 6 листопада Верховна Рада вирішила створити ТСК після смерті Гандзюк в одній з київських лікарень та спричинених цим масових протестів населення.

Слухати повну версію.