Нардепів Бойка і Льовочкіна виключили зі складу фракції "Опозиційний блок"

Нардепів Бойка і Льовочкіна виключили зі складу фракції "Опозиційний блок"

Народний депутат зі складу фракції "Опозиційний блок" Олександр Вілкул заявив у Верховній Раді, що з фракції виключили народних депутатів Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна.

Про це повідомляється на офіційному веб-порталі Ради.

"На засіданні фракції "Опозиційного блоку" було вирішено виключити Бойка Юрія Анатолійовича та Льовочкіна Сергія Володимировича з лав фракції", — заявив Вілкул з трибуни Верховної Ради.

Нагадаємо, раніше співголова фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко та лідер партії "За життя" народний депутат Вадим Рабінович підписали меморандум про створення "Опозиційної платформи — За життя". Передбачалося, що партії об'єднають зусилля на президентських і парламентських виборах і висунуть єдиного кандидата в президенти.

За словами депутатів з "Опозиційного блоку", це відбулося без офіційного рішення політичної ради та з'їзду фракції, Бойко вирішив сам домовлятися про співпрацю з партією "За життя".

Як повідомляє прес-служба "Опозиційного блоку", народний депутат Вадим Новинський заявив, що "Бойко підписав угоду про співпрацю з Вадимом Рабіновичем про створення так званої платформи "Опозиційна платформа – За життя", на яку він не мав абсолютно ніяких підстав. У нього не було повноважень. Йому ніяких повноважень не давала ні політрада нашої партії, ні з'їзд".