Україна потребує піару через ключові спортивні заходи — президент автомотоклубу Малик

Україна потребує піару через ключові спортивні заходи — президент автомотоклубу Малик

Засновник і президент Київського міського автомотоклубу Сергій Малик, який встановив 36 національних і світових рекордівпереконаний, що Україна потребує піару через ключові спортивні заходи. В ефірі Українського радіо в програмі "Сьогодні. Вденьвін розповів, що рекорд — це не просто реалізація особистих амбіцій, а й спосіб уславити Україну.

Що таке рекорд? Це втілення особистих амбіцій?

— У мене вже накопилось 36 національних і світових рекордів. Кожен рекорд — це команда. Тому що одному це зробити майже неможливо. Останні міжнародні рекорди були амбіціями внести жовто-блакитний до зали слави Боневілля. Це була фактично моя версія презентувати Україну там. Останній рекорд, мабуть, був найтяжчий, тому що там я був практично сам. Я хотів по максимуму, якщо це можливо, використовувати український автомотопром. Це в дусі Боневілля.

В чому полягав рекорд цього року?

— Мене зустрічали саме як українця. Я не очікував саме такої уваги і поваги. Але це гонка, спортивна складова — то святе. Нам вдалося розігнати авто на електродвигуні українського виробництва. Метою було внести жовто-блакитний до зали слави Боневілля.

Тобто це також і представництво України?

— Я вважаю, що Україна потребує піару через ключові спортивні заходи.

Якщо є Київмотоклуб, можливо, є сенс відправляти в Боневілль більше людей? Чи це все ж пов’язано з фінансами?

— Головне — бажання. В цій ситуації фінанси — це лише інструмент. Ми їздили і без бюджетного ресурсу.

На фото: Сергій Малик

Прослухати повну версію розмови.