Віктор Янукович готовий взяти участь у судових дебатах (аудіо)

Віктор Янукович готовий взяти участь у судових дебатах (аудіо)

Колишній президент Віктор Янукович готовий взяти участь у судових дебатах у режимі відеоконференції, якщо йому буде надано правову допомогу.

Про це повідомив сьогодні під час судового засідання в Оболонському районному суді адвокат Януковича Олександр Горошинський. За його словами, щоб представляти інтереси підзахисного у Москві, він повинен отримати дозвіл на роботу в міністерстві юстиції Росії. Олександр Горошинський сказав, що подав відповідну заяву і пакет необхідних документів.

Прослухати
 

Оболонський райсуд надав адвокату Олександру Горошинському час для реєстрації в реєстрі іноземних адвокатів у Росії. Якщо така процедура затягнеться, то, як сказав суддя Владислав Дев'ятко, інтереси Віктора Януковича на території Російської Федерації під час відеоконференцзв’язку захищатимуть адвокати Сердюк і Федоренко.

Надавати правову допомогу Віктору Януковичу під час виступу на судовому засіданні в режимі відеоконференції можуть інші його адвокати - Віталій Сердюк та Ігор Федjренко, які зареєстровані у реєстрі іноземних адвокатів у Росії. Про це сказав представник сторони звинувачення, прокурор Максим Крим. За його словами, питання реєстрації Олександра Горошинського може зайняти до чотирьох місяців.

Прослухати

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!