На радіо "Промінь" - новий сезон (аудіо)

На радіо "Промінь" - новий сезон (аудіо)

Із новими "зірковими" джинглами, програмами і шоу - на другому каналі Українського радіо - радіо Промінь сьогодні (03.09) розпочався новий сезон. 
 
Відтепер радіо "Промінь" звучить так. До створення музичних джинглів долучилися українські музиканти - Лама, Лео Мантіс, Вів'єн Морт, Мамаріка, Христина Соловій, гурти Крихітка, Летау, Козак Сістем, Скай, Без Обмежень. Також сьогодні в ефір вийшло і нове ранкове шоу "РанокПРО", його провели Ярина Скуратівська і Павло Туптинський.
 
Гостем сьогоднішньої ранкової програми став соліст гурту "Без обмежень" Сергій Танчинець.
 
У вівторок до студії завітає гурт "Бумбокс", розповіла креативна продюсерка радіо "Промінь" Вікторія Польченко. За її словами, радіостанція поєднує сучасність та динаміку із досвідченістю експертів, тим самим створюючи якісний продукт, що цікавий різним віковим категоріям населення.
 
Естафету "РанокПРО" передаватиме денному радіошоу "ДеньПРО". Програма включатиме бесіди на актуальні теми, а також українську музику. В ефірі звучатимуть і нові музичні проекти, побільшає спортивних програм. Влітку команда радіо "Промінь" почала працювати в оновленій прямоефірній студії. Її дизайн виконано у яскраво-помаранчевих тонах. За словами Вікторії Польченко, цей колір символізує тепло, яким журналісти через музику і свої програми ділитимуться зі слухачами.
 
Наша кореспондентка Юлія Конішевська відвідала студію і розкаже, чим молодіжна музична радіостанція дивуватиме слухачів.
 
 
 
 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!