Українське радіо запрошує на концертну програму "Вогонь Купала"

Українське радіо запрошує на концертну програму "Вогонь Купала"



19 червня о 19.00 в Будинку звукозапису (вул. Л.Первомайського, 5в) Українське радіо  представляє нову концертну програму "Вогонь Купала".

Хорова капела Українського радіо, ILLARIA, Київський ансамбль ударних інструментів АRS NOVA, оркестр народної та популярної музики представлять вокально-хорове музичне шоу. Нові грані фольку та сучасне звучання музичної етики відкриє етно-поп-співачка ІLLARIA.

Хорова капела Українського радіо разом з оркестром представлять "Чотири дійства", що збурять у вашій уяві образи стародавніх часів.

Родзинкою програми буде юний і талановитий співак Устим Скрипка. Він заспіває відомий оперний хіт.

Легендарні гуцульські сурми охоплять душу потужним музичним струмом. Ансамбль  АRS NOVA  нагадає про глибинні таємничі відчуття. Подивує й філософія руху від визнаного майстра хореографії Алли Рубіної.

"В супроводі Оркестру народної та популярної музики Українського радіо співатиме чарівна Руслана Лоцман. В програмі стрімкі та спраглі купальські пісні, ліричні народні наспіви, фрагменти з фольк-опери "Купало" та запальні інструментальні композиції. Наше дійство, в сучасному звучанні, надихне кожну душу", – розповідає Юлія Ткач, художня керівниця та головна диригента Хорової капели Українського радіо.

Отож, доторкніться до витоків української цивілізації та відчуйте глибину автентичної музики в сучасному звучанні! Ще є можливість придбати квитки в театральних касах Києва.