Українське радіо "Культура" на Книжковому Арсеналі

Українське радіо "Культура" на Книжковому Арсеналі


 

День другий. У виїзній студії Українського радіо "Культура" на Книжковому Арсеналі в останній день травня господарюють відомі ведучі Українського радіо "Культура" Василь Шандро та Павло Вольвач.

Трансляція з виїзної студії Книжкового Арсеналу розпочнеться о 10.05.

Ви  наживо почуєте про що говоритиме ведучий Василь Шандро. За лишайтеся на хвилях Українського радіо "Культура", якщо вам  цікаво про що говорить ісландська література зі світом? “Міф про майбутнє”. Поезія, яка стає пісенною лірикою. Саме про це вестимуть мову Сйон ісландський письменник, автор роману “Дитя землі” та  текстів пісень для фільму "Та, що танцює у темряві", перекладачка Яна Сотник, видавці  "Видавництво", Лілія Омельяненко та Ілля Стронговський.

З 10.30 ведучий Василь Шандро вестиме мову  про дослідження Голодомору в Україні з письменницею та журналісткою Енн Еплбаум за сторінками її книжки "Червоний голод".

Хочете знати, що таке паранормальний роман? Слухайте  о 12.05 про роман «Коханці Юстиції» поета та прозаїка Юрія Андруховича.

Чи можна бути українським письменником не в Україні? Чи може ностальгія бути художнім прийомом? Про це о 16.10 у розмові з письменником Олесем Ільченком (Україна-Швейцарія).
 
Яка вона українська урбаністична проза сьогодні? Про майбутнє міського роману, про те, чи кожне місто може стати текстом ведучий Павло Вольвач вестиме розмову з письменниками  Антоном Санченком та Олексієм Нікітіним о 17.00.

На завершення дня о 18.05 мова йтиме про те, чи може музикант говорити з літераторами. Про це у розмові Олександра Пірієва та Андрія Гончарука.

Слухайте Українське радіо "Культура" з Книжкового Арсеналу!