Роналду встановив рекорд Ліги чемпіонів

Роналду встановив рекорд Ліги чемпіонів

Роналду встановив рекорд Ліги чемпіонів і запропонував перейменувати змагання на свою честь. Португальський форвард виграв ЛЧ 5 разів.
 
Про це повідомляє "УНІАН".
 
Нападник "Реала" Кріштіану Роналду став найкращим бомбардиром Ліги чемпіонів у шостому сезоні поспіль. Португалець забив 15 голів в головному єврокубковому турнірі в сезоні-2017/18 і таким чином виграв шосту поспіль гонку бомбардирів в ЛЧ.
 
Загалом за кар'єру він вигравав гонку бомбардирів 7 разів (враховуються не тільки випадки, коли Кріштіану був найкращим бомбардиром одноосібно, але і коли він ділив це звання з кимось ще). Жоден інший футболіст не ставав найкращим бомбардиром Ліги чемпіонів в 7 різних сезонах. Крім того, Роналду став найтитулованішим гравцем в історії сучасної Ліги чемпіонів (стільки ж перемог в Кубку чемпіонів – в іншої легенди "Реала" Альфредо Ді Стефано).
 
Перемога "Реала" в сезоні-2017/18 стала для КріРо п'ятою в кар'єрі: першу Лігу чемпіонів Кріштіану взяв з "Манчестер Юнайтед", ще чотири – з "Реалом".
 
Після фінального матчу з "Ліверпулем" Роналду відповів на питання про те, чи розчарований він тим, що не забив у вирішальному поєдинку.
 
"Хто знову став найкращим бомбардиром? Я виграв Лігу чемпіонів уп'яте, знову забив більше за всіх, я не можу бути розчарований. Лігу чемпіонів треба перейменувати в CR7 Champions League", – сказав Роналду.
 
Нагадаємо, вчора на "Олімпійському" мадридський "Реал" обіграв англійський "Ліверпуль" з рахунком 3:1. Для "Реала" це 13-та перемога в Кубку чемпіонів в історії (абсолютний рекорд).