АТО: бойовики 59 разів відкривали вогонь по українських позиціях

АТО: бойовики 59 разів відкривали вогонь по українських позиціях

Упродовж минулої доби у зоні АТО було зафіксовано 59 обстрілів українських позицій з боку терористів.

На Донецькому напрямку із 120 мм мінометів були обстріляні позиції поблизу Павлополя, Лебединського та Новотроїцького, а з мінометів калібру 82 мм – в районі Пісків та Павлополя, повідомляє прес-центр АТО.

З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики стріляли в районі Авдіївки, Кам’янки, шахти "Бутівка", Верхньоторецького, Піщевика, Широкиного та Гнутового. Крім цього, озброєння БМП терористи застосували поблизу Пісків і Талаківки, великокаліберні кулемети – під Опитним, стрілецьку зброю – в районі Славного, Березового та Лебединського, а неподалік Новотроїцького вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку бойовики застосували 120 мм міномети неподалік Луганського, Троїцького та Світлодарська. Поблизу Луганського та Світлодарська бойовики вели вогонь з 82 мм мінометів, неподалік Новолуганського та Новгородського – з гранатометів та великокаліберних кулеметів, а з озброєння БМП – під Луганським і Троїцьким.

У штабі також додали, що внаслідок ворожого вогню один український військовий був поранений, ще – отримав бойове травмування.

Нагадаємо, впродовж дня 15 квітня бойовики здійснили 24 обстріли українських опорних пунктів.