Півтора кілограма марихуани отримав поштою чоловік у Києві

Півтора кілограма марихуани отримав поштою чоловік у Києві

Столичні правоохоронці затримали чоловіка, який отримав поштою посилку з марихуаною вагою 1,5 кг.
 
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.
 
"Отримавши оперативну інформацію, працівники полку поліції особливого призначення №1 прибули у поштове відділення для перевірки. За кілька хвилин відвідувач отримав посилку, вміст якої зацікавив поліцейських. Тож на виході з приміщення вони зупинили чоловіка та попросили показати отриману коробку. У посилці правоохоронці виявили близько півтора кілограма рослинної речовини, схожої на марихуану. Для документування події на місце викликали слідчо-оперативну групу", - йдеться у повідомленні.
 
Було встановлено, що 44-річний мешканець Київської області проживав у столичному хостелі. Зазначається, що він порушив режим домашнього арешту, який йому обрав суд за скоєння попереднього злочину за місцем реєстрації. Слідчі з'ясовують, хто надсилав посилку із наркотиками.
 
Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Вилучене направили на експертизу.
 
Підозрюваному загрожує до 3-х років позбавлення волі.