Бойовикам нейметься: 47 обстрілів упродовж доби сил АТО

Бойовикам нейметься: 47 обстрілів упродовж доби сил АТО

Унаслідок вогню з боку незаконних військових формувань втрат з-поміж українських військових немає.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували зривати домовленості щодо повного припинення вогню здійснивши 47 обстрілів позицій сил АТО. Зокрема, на Донецькому напрямку з 82 мм мінометів та гранатометів різних типів бойовики неодноразово обстрілювали ЗСУ біля Авдіївки. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти вели вогонь по наших опорних пунктах у Водяному. Також агресор застосував гранатомети - в районі Шахти Бутівка та Кам’янки, великокаліберні кулемети по оборонцях Павлополя, Пісків та Верхньоторецького, а стрілецьку зброю - поблизу Мар’їнки, Авдіївки, Широкиного, Талаківки та Гнутового", - йдеться в повідомленні.

На Луганському напрямку під вогонь з гранатометів та великокаліберних кулеметів потрапили позиції ЗСУ у Луганському і Троїцькому. З БМП та кулеметів бойовики обстріляли укріплення військових під Новгородським, а зі стрілецької зброї - поблизу Станиці Луганської.

Додамо, Антитерористична операція на Сході України триватиме до указу Президента про оголошення початку операції Об’єднаних сил. Вже визначені часові показники до якого часу має завершитися підготовка до цієї операції. Заходи з її підготовки, зокрема планування, триватимуть деякий час, який не буде тривалим.