Суд Львівщини розглядав справу Давіда Сакварелідзе (аудіо)

Суд Львівщини розглядав справу Давіда Сакварелідзе (аудіо)

Сьогодні у Мостиському районному суді Львівщини продовжували розгляд справи стосовно екс-заступника генерального прокурора Давіда Сакварелідзе, якого звинувачують за чотирма статтями Кримінального Кодексу України - "групове порушення громадського порядку",  "незаконне переправлення осіб через державний кордон", "опір працівникам правоохоронних органів" та "втручання в діяльність правоохоронних органів".
 
За перебігом засідання стежила наша кореспондентка Наталія Козачук:

"Сьогодні в судовій залі Мостиського суду було так само людно, як і в попередній раз. Саме ж засідання тривало недовго – всього півгодини. До розгляду справи по суті так і не дійшло, бо адвокат Сакварелідзе Павло Богомазов звернувся до судді Христини Гладишевої з клопотанням перенести засідання, оскільки, як він заявив, "прокуратура порушила право на захист його довірителя", бо вчасно не повідомила адвоката про закінчення досудового розслідування, не надала йому обвинувального акту стосовно Сакварелідзе та не ознайомила з матеріалами справи, яких є загалом 5 томів.

З матеріалами справи ознайомили лише одного адвоката Сакварелідзе – Валерію Коломієць. А чому трапилася така вибірковість, - представник прокуратури не зміг пояснити.

Суддя задовольнила клопотання адвоката, відтак засідання суду перенесли на 27 квітня – щоби Павло Богомазов мав час ознайомитися з усіма необхідними документами".

Наталія Козачук, Львівщина, Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!