Під Радою зібрався мітинг з вимогою арештувати Савченко

Під Радою зібрався мітинг з вимогою арештувати Савченко

Під будівлею Верховної Ради зібрався мітинг з вимогою зняти депутатську недоторканність, затримати та заарештувати нардепа Надію Савченко, яку підозрюють у планування теракту в парламенті.

Про це повідомляє кореспондент "Прямого".

"З 7 години під Верховною Радою була велика черга з журналістів, які хотіли потрапити до ради, щоб заслухати генпрокурора і подання до Ради з приводу зняття недоторканності з Надії Савченко. Притягнення до кримінальної відповідальності та арешту", - розповіла кореспондент.

Вона зазначила, що о 9 ранку до Ради на мітинг прийшли люди, які вимагають якнайшвидшого позбавлення недоторканності Надії Савченко та притягнення її до кримінальної відповідальності. Люди прийшли з плакатами з гучними гаслами "Надію Савченко під арешт", "Надію Савченко на нари". Акція мирна, головна думка мітингувальників полягає в тому, що вони просто не розуміють дій Надії Савченко.

"Уся країна вболівала, вірила в неї, дуже переймались нею, коли Савченко була в російському полоні, всі її зустрічали, це була наша велика українська перемога. А зараз люди обурені і не розуміють, чому Савченко зрадила Україну та свій народ", - наголосила кореспондент.

Нагадаємо, сьогодні, 22 березня, регламентний комітет Верховної Ради України схвалив зняття депутатської недоторканності з Надії Савченко та її арешт.

15 березня Генеральна прокуратура направила до Верховної Ради подання про затримання та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою народного депутата України Надії Савченко.

8 березня Службою безпеки України на пункті пропуску "Майорськ" було затримано керівника українського центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана у автомобілі з вантажем зброї.