"Ощадбанк" оприлюднив заяву щодо його топ-менеджера

"Ощадбанк" оприлюднив заяву щодо його топ-менеджера

Керівника одного з департаментів "Ощадбанку", якого СБУ викрила на розкраданні грошей державної установи, за судовим рішенням відсторонено від виконання службових обов'язків.

Про це повідомляє прес-служба "Ощадбанку".

"Вважаємо за необхідне надати офіційне уточнення від "Ощадбанку" щодо судового рішення, яке стосується працівника банку. Запобіжний захід за рішенням суду застосовано до керівника одного з департаментів банку. За наявною у банку інформацією, вказані обставини стосуються операцій, що проводились у період до 2014 року. Банком отримано відповідні документи, рішення суду буде виконане належним чином. Співробітника відсторонено від виконання службових обов'язків. Банк працює в стандартному режимі", - йдеться в заяві банку.

Нагадаємо, співробітники Головного управління контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері економічної безпеки СБ України спільно з прокуратурою у рамках комплексу заходів із захисту критичної інфраструктури у банківській сфері викрили топ-менеджера АТ "Ощадбанк" на розкраданні грошей державної установи. За висновками експертизи, через дії топ-менеджера державному банку завдано збитків у 16,7 мільйона гривень.