Аеропорт "Київ" відкриває у квітні нові рейси

Аеропорт "Київ" відкриває у квітні нові рейси

У лютому 2018 року міжнародний аеропорт "Київ" ("Жуляни") прийняв 130,8 тисяч пасажирів, що на 51,6% більше, ніж за аналогічний торішній період.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі аеропорту.

"Міжнародними авіарейсами скористалися 124,9 тис. пасажирів, внутрішніми - 5,9 тис. Кількість рейсів у лютому 2018 року становила 1 648 на приліт і виліт, що на 20,5% більше за аналогічний період 2017 року (з них міжнародних рейсів – 1 356, внутрішніх – 292)", - йдеться у повідомленні.

Найбільше рейсів до аеропорту "Київ" у лютому виконала авіакомпанія "Wizz Air", яка здійснює рейси зі столиці України до 10 країн Європи за 21 напрямком, повідомила керівник прес-служби аеропорту Галина Богданенко.

Найпопулярнішими міжнародними маршрутами в лютому 2018 року стали Дубай (ОАЕ), Мінськ (Білорусь), Анкара (Туреччина), Варшава (Польща), Будапешт (Угорщина), Меммінген (Німеччина), Рим (Італія). З-поміжд внутрішніх найпопулярнішими напрямками є Одеса, Запоріжжя та Львів.

За словами Богданенко, у квітні в аеропорту "Київ" планується поява нових чартерних рейсів від першої української бюджетної авіакомпанії "Sky Up", а також відкриття нового рейсу Київ - Болонья (Італія) авіакомпанії "Ernest".