У Москві хотітимуть Путіна за 500 рублів

У Москві хотітимуть Путіна за 500 рублів

На мітинг-концерт на підтримку Володимира Путіна, який відбудеться 3 березня в "Лужниках", масовку з числа бюджетників, студентів і співробітників низки компаній збирають за рознарядкою або за гроші.

Про це повідомляє радіо "Ехо Москви".

"Спеціалізовані сайти продовжують набирати платну масовку на мітинг на підтримку Володимира Путіна. Плата за участь в акції зазвичай становить 500 рублів. У соцмережах з'являються нові свідчення того, що людей на мітинг збирають за рознарядкою", - йдеться в повідомленні.

За даними ЗМІ, співробітникам московських комунальних служб усно оголосили про те, що явка на мітинг обов'язкова. Крім того, привезуть студентів, у тому числі з інших російських регіонів. У деяких оголошеннях попереджають, що вхідні квитки, хоча концерт безкоштовний, будуть іменними. Глядачів заздалегідь перевірить Федеральна служба охорони, і для цього потрібні їхні паспортні дані. За організаціями, партіями і регіональними групами закріплений окремий сектор на стадіоні "Лужники".

На акцію планується зібрати близько 100 тисяч чоловік. Заплановані виступи довірених осіб Путіна, а також концертна програма. Прес-секретар президента Дмитро Пісков не виключає, що Путін з'явиться на мітингу.

Нагадаємо, у лютому 2012 року в Москві понад 100 тисяч чоловік взяли участь в ході і мітингу на підтримку кандидата в президенти, глави уряду Росії Володимира Путіна. Тоді в пресі й в соціальних мережах з'являлися свідчення про те, що на цей мітинг централізовано звозили на автобусах працівників бюджетних установ і оплачували участь добровольців.