На Полтавщині шахраї пограбували літню жінку (аудіо)

На Полтавщині шахраї пограбували літню жінку (аудіо)

Полтавські правоохоронці попереджують, що на території області активізувалися старі шахрайські схеми. У Кременчуцькому районі таким чином обдурили 81-річну жінку,відібравши 60 тисяч гривень.
 
З подробицями - наша кореспондентка Наталя Очкань:

До поліції Кременчуцького району на Полтавщині звернулася жінка. Вона повідомила, що в її 81-річної мами, яка проживає в селі, забрали майже 60 тисяч гривень.

Як розповів речник Головного управління Нацполіції у Полтавській області Юрій Сулаєв, невідомий представився пенсіонерці працівником соціальної служби. Далі взявся перевіряти лічильники та повідомив господарку про необхідність здійснення опису тих, що є в оселі грошових коштів. Пояснив, що це потрібно тому, що відбувається грошова реформа і буде заміна купюр. А для тих людей, чиї гроші будуть переписані, обмін на нові буде безпроблемним. Ті ж, хто не перепише - не зможуть обміняти гроші і втратять усе. Жінка повірила й винесла всі свої заощадження. Тоді чоловік забрав гроші і втік.

Поліція працює над розкриттям цього злочину та закликає людей бути пильними та обережними. А у разі, коли з'являються подібні "соціальні помічники" негайно телефонувати 102".

Наталя Очкань. Полтава. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!