Стали відомі перші фіналісти нацвідбору на Євробачення

Стали відомі перші фіналісти нацвідбору на Євробачення

Журі, до якого увійшли Джамала, Андрій Данилко та Євген Філатов, поставило найвищі бали CONSTANTINE, Сергію Бабкіну та Laud.

Про це повідомляє UA:Перший.

У першому півфіналі за право представляти Україну на Євробаченні-2018 боролися такі виконавці: CONSTANTINE, Сергій Бабкін, LAUD, KAZKA, The Вйо, KOZAK SYSTEM, VILNA, Pur:Pur, The Erised.

Вже за тиждень ще дев’ятеро українських артистів вийдуть на сцену національного відбору, щоб представити свої пісні для Євробачення. У другому півфінал глядачі та судді оцінюватимуть виступи: INGRET, MELOVIN, JULINOZA, TAYANNA, KADNAY, Yurcash, Mountain Breeze, ILLARIA та DILEMMA.

Під час першого півфіналу нацвідбору виступали також запрошені гості. Свою конкурсну пісню "Lie to Me" виконав представник Чехії на Євробаченні-2018 Міколас Йозеф.

Окрім того, на сцену українського нацвідбору повернувся гурт O.Torvald. У виконанні колективу прозвучала композиція "Ліхтарі" із нового альбому "Бісайди".

Нагадаємо, що нацвідбір на Євробачення-2018 офіційний мовник UA: ПЕРШИЙ проводить спільно з телеканалом СТБ. Два півфінали заплановані на 10 й 17 лютого. Фінал, коли Україна обере артиста, який поїде представляти країну на Євробаченні у Лісабон, відбудеться 24 лютого.