"Марш за майбутнє" визначився з вимогами (аудіо)

"Марш за майбутнє" визначився з вимогами (аудіо)

Відставка Президента, вибори нового парламенту з терміном повноважень на 1 рік, із зобов’язанням ухвалити закони, які змінять систему та будуть незворотніми, а також формування нового уряду, що реалізує програму дій упродовж 70 днів. З такими вимогами сьогодні у Києві проходив "Марш за майбутнє", організований "Рухом нових сил" Михеїла Саакашвілі. Акцію підтримав "Автомарш".

Докладніше Тетяна Сергійчук:

"Марш "За майбутнє" - перша хода, організована політичною силою Михеїла Саакашвілі "Рух нових сил" у 2018 році. Рішення відновити акції протесту Михеїл Саакашвілі озвучив 26 січня після поразки в Апеляційному суді та обрання йому запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. Разом із мирною ходою до акції долучилися й автомобілісти.
 
Ще 3 лютого представник "Руху нових сил" Ольга Галабала повідомила, що поліція пропонувала організаторам змінити маршрут, щоб не перетинатися з іншими акціями, але до початку маршу вони не змінювали свої плани.
 
О 12 годині на акцію в парк Тараса Шевченка прийшли близько 1000 людей. Обстановка була спокійною.
 
Наступне віче заплановане на 18 лютого на Майдані Незалежності. На захід запросили Президента Петра Порошенка. Також пообіцяли назвати прізвища членів "альтернативного уряду".

Прослухати репортаж:

 
Тетяна Сергійчук. Українське радіо.



Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!