Радіо "Лтава" запускає live-трансляції програм у Facebook і подкасти на Mixcloud

Радіо "Лтава" запускає live-трансляції програм у Facebook і подкасти на Mixcloud

Радіо "Лтава" Полтавської філії Українського радіо запускає прямі трансляції власного контенту на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Про це повідомила прес-служба телерадіоканалу "Лтава". Завдяки встановленій у студії веб-камері можна буде не лише  слухати програми радіо, а й побачити ведучих та гостей у прямому ефірі, ставити їм запитання та долучатися до обговорення у коментарях.

"Фейсбук-трансляція, окрім того, що розширює аудиторію, відкриває нові можливості для комунікації зі слухачами. Це робить програми інтерактивнішими і цікавішими", – розповів ведучий програм Дмитро Канюка.
 
Для збільшення аудиторії слухачів радіо "Лтава" почало працювати на платформі онлайн сервісу зі стримінгу музики та подкастів -  Mixcloud. Відтепер ті, у кого є доступ до всесвітньої мережі, зможуть почути програми радіо з будь-якої точки земної кулі, слухати їх в дорозі зі смартфону чи на робочому комп’ютері. Сервіс надає можливість завантажити програми, які вас зацікавили, щоб прослухати їх пізніше, навіть без інтернет-з’єднання. Для цього достатньо зайти на сайт платформи Mixcloud чи встановити відповідний додаток на власному гаджеті.

"Ми намагаємось йти в ногу з часом. Наші програми ми зберігаємо на сервісі Mixcloud. Це дає можливість будь-якій людині зайти на цю платформу, відкрити програму, яка його зацікавить і прослухати її в зручний для себе час, переслати її друзям, обмінятися враженнями",- зазначив головний продюсер програм радіо "Лтава" Володимир Голубничий.

Нагадаємо, щодня  радіо "Лтава" веде мовлення із Національним радіо на одних частотах. Загальна тривалість ефіру – більше трьох годин на добу.

Прямі трансляції радіо "Лтава" на сторінці у Facebook: https://www.facebook.com/radioltava/

Слухайте радіо "Лтава" на платформі Mixcloud за посиланням: https://www.mixcloud.com/radioltava/