"Автономний опір" вимагає покарати продавців, які погрожували пікетувальникам Путіним (аудіо)

"Автономний опір" вимагає покарати продавців, які погрожували пікетувальникам Путіним (аудіо)

У Львові активісти громадської організації "Автономний опір" вимагають покарання для двох продавців крамниці хутра, які під час всеукраїнської акції "Криваве жлобство" погрожували пікетувальникам Путіним.

Докладніше – наша кореспондентка Наталія Козачук:

"Минулої суботи, коли в Україні відбувалася громадська акція проти носіння виробів із натурального хутра, львівські активісти серед інших пікетували і крамницю хутра, розташовану в центрі Львова, на проспекті Свободи. Реакція продавців на це була не лише агресивною, а й відверто ворожою, - розповіла представниця "Автономного опору" Анастасія Вінславська.

Аби привернути увагу громадськості до цього випадку, активісти вдруге пікетували крамницю - цього разу під гаслом "Геть вату в хутрі!". Власник крамниці, який назвався Стефаном, вибачився перед пікетувальниками і сказав, що звільнив продавців з роботи.

Активісти ж переконані, що цей випадок не повинен пройти повз увагу Служби безпеки України. За словами Анастасії Вінславської, сепаратистські висловлювання продавців вона зафільмувала на відеокамеру, тож може надати цей запис правоохоронцям".

Наталія Козачук, Львів, Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!