РНБО затвердила державне оборонне замовлення на 2018 - 2020 роки

РНБО затвердила державне оборонне замовлення на 2018 - 2020 роки

Рада національної безпеки і оборони розглянула та затвердила "Основні показники Державного оборонного замовлення на 2018 - 2020 роки".

Про це повідомляє прес-служба РНБО.

"Представлений на розгляд РНБО України проект основних показників Державного оборонного замовлення на 2018 - 2020 роки базується на фінансовому ресурсі, визначеному у Державному бюджеті України на цей рік, та показниках наступних двох років, передбачених Основними напрямами бюджетної політики на 2018 - 2020 роки”, - розповіли у відомстві.

У РНБО нагадали, що з 2017 року запрацювала трирічна система Державного оборонного замовлення, що дало змогу державним замовникам і виконавцям більш чітко планувати свою роботу та ресурси.

За даними прес-служби, пріоритетними напрямами державного оборонного замовлення у 2018 році має стати забезпечення Збройних сил сучасною ракетною та бронетанковою технікою, засобами радіоелектронної боротьби, протиповітряної оборони, безпілотними авіаційними комплексами та антиснайперськими системами тощо.

Як зазначив секретар РНБО Олександр Турчинов, цього року заплановано збільшення фінансування Державного оборонного замовлення до рівня 21,3 мільярда гривень.